Top Gun provider de armament
 
English
 
ATENŢIE

Comanda pe website trebuie să fie în valoare minimă de 100 LEI.

acte autorizare port arma
ACTE AUTORIZARE

Acte necesare pentru obtinerea autorizatiei de cumparare a pistoalelor neletale cu bile de cauciuc si a armelor de tir sportiv cu aer comprimat...
click aici

Acte necesare pentru obtinerea notificarii in vederea cumpararii pistoalelor neletale cu gaze...
click aici

Acte necesare pentru obtinerea autorizatiei in vederea achizitionarii armelor de vanatoare cu alice si glont...
click aici

Armele cu bila de vopsea (paint ball), armele AIRSOFT si munitia AIRSOFT nu sunt supuse regimului autorizarii conform legii 295 / 2004. Se achizitioneaza pe baza BI / CI.

Bine ati venit!

Airsoft

Macete

Airsoft

O noua provocare, un nou tip de firma, un nou segment de piata. Top-Gun trece prin perioada schimbarilor legislatiei in domeniul armelor din Romania si a profitat de abilitatile sale pentru a deveni lider de piata.

S.C. NG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. a fost infintata in anul 1994, preluand emblema TOP-GUN; este prima firma care a lansat pe piata gama pistoalelor de autoaparare cu gaz iritant lacrimogen si rachete de semnalizare si a armelor de tir sportiv cu aer comprimat marca WALTHER.

Top-Gun a devenit in scurt timp de la infintare, reprezentantul exclusiv al firmei "Umarex SportWaffen GmbH", firma de la care a facut toate achizitiile in domeniu. Tintele urmarite pentru dezvoltarea in timp a firmei au fost identificate si dezvoltate de catre presedintele societatii dl. NICOLAE NASTA.

Succesul firmei a luat amploare in anul 2004 odata cu introducerea pe piata romaneasca a noilor modele de pistoale pentru autoaparare cu bile de cauciuc marca Walther. Aceste pistoale apar pe piata romaneasca, ca replici perfecte ale pistoalelor cu glont, modele precum: Walther PP, Walther P22.

Astazi, Top-Gun este unicul importator (reprezentant exclusiv al firmelor UMAREX SPORTWAFFEN GmbH, CARL WALTHER SPORTWAFFEN GmbH - Germania si CARABINAS COMETA SA - Spania) al armelor de tir sportiv cu aer comprimat si al pistoalelor de autoaparare cu gaze si bila de cauciuc - pistoalelor cu glont.

arme de vanatoare
magazin arme
magazin pistoale autoaparare cu bila
IMPORTANT!
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme de autoaparare cu gaze sau bila de cauciuc, tir sportiv si vanatoare, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
    1. sa aveti varsta minima 18 ani;
    2. sa obtineti autorizatia de cumparare de la Politie - Serviciul arme, din raza de domiciliu;
    3. sa va prezentati la unul din magazinele noastre, autorizate in comercializarea armelor si munitiilor.
Firma noastra asigura garantie, post-garantie si service pentru toate produsele comercializate.
 
 
Copyright © 2024 Top Gun
Site realizat de Webart Software web design Bucureşti